Beskrivelse

Oversat af

Isles of Terror plus alla sex expansioner. Kickstarterexklusivt och har aldrig sålts genom de vanliga kanalerna.

Allt nedpackat i grundboxen medan alla reservdelar plus alla tyska komponenter och alla träpluppar som har ersatts av plastfigurerna från ena expansionen ligger i expansionslådorna. Tysk regelbok ligger under plastilägget i grundlådan. Se bilder för packning, komponenter, expansioner och sådant.

Finns lite vita pricker (tryckfel) på två eller tre brickor till en expansion, annars i stort sett perfekt skick. Spelat en gång (min man var inte riktigt rätt målgrupp och jag har mycket svårt att spela solo på grund av funktionshinder och nu senast en stroke som gör livet surt för en brädspelare). Är därmed i stort sett i nyskick, se bilder.

Länk till BoardGameGeek: https://boardgamegeek.com/boardgame/237638/isles-of-terror

Samfraktarvid flera köp - kom ihåg att begära samfrakt när du är klar (finns som val på betalningssidan) eller skicka PM om det, annars väntar vi 7 dagar tills samfraktperioden är slut. Skickas inom tre vardagar från och med att betalning - kan inte alltid skicka precis dagen efter på grund av mycket dålig hälsa. Skickas väl skyddat. Väger runt 4.5kg utan emballage så lär hamna på en bit över 5 kg. Kan även hämtas utanför Kalmar. Ignorerar "Köpförfrågan"-funktionen om inte köpförfrågan är mycket nära utropspris eller över.

Varenr. 637 322 243

Visninger 161

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Tors. 4 juli 19:35

Isles of Terror - brädspel, eurospel, pirater, strategi, äventyr, board game

Slutpris

|

1 300 SEK

Auktionen er afsluttet

Zimeon vandt auktionen

TinaAndrea

Påryd, Sverige

5.0

TinaAndrea

Verificeret

Topsælger

414 anmeldelser