Beskrivelse

Oversat af

Bergkristall sägs vara en länk mellan de himmelska stjärnornas energi och våra själar. Bergkristallens energi symboliserar klarhet, vakenhet, balans och samklang. Den sägs harmonisera och sammanlänka vårt medvetande och vår närvaro med universums existentiella kraft.

Jordgubbskvarts är en rosa kvarts med en vibration av lugn och tillförsiktigt. Jordgubbskvartsens budskap är ”Ta vara på dagen”. Det är en sten för dig som vill känna tacksamhet, vara generös och förstärka kärleken i ditt liv. Det sägs att man kan bära jordgubbskvarts för att locka till sig sin ”soulmate”.

Pyriten påminner oss om solen och själens strålande kraft, den fyller din aura med positiva vibrationer och fungerar som en sköld mot negativitet. Pyriten hjälper dig också att ha en lättsam och närvarande attityd runt pengar så att du kan skapa en sund ekonomi för dig själv. Pyrit är en sten för beskydd. Bär den på dig när du är på farligt uppdrag eller när du är omgiven av negativ energi.

Bilderna är en del av beskrivning, finns det någon skada kommer det att finnas en tydlig bild på det. Så kika igenom alla :) Hör av dig om du har några frågor.

Skulle det vara något problem med varan när den kommer fram, hör av dig så löser vi det på bästa sätt :)

Samfraktar alla annonser.

Lycka till med budandet! <3

Varenr. 633 997 935

Visninger 116

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 26 maj 21:10

Rå bergskristall kluster. Pyrit, Jordgubskvarts Spets Sten. 102g

Slutpris

|

50 SEK

Auktionen er afsluttet

id_besic vandt auktionen

Simson.00

Göteborg, Sverige

5.0

Simson.00

Verificeret

Topsælger

4 400 anmeldelser