Beskrivelse

Oversat af

Handsignerat fotografi, 15,5x10 cm.

Den dansk-svenske skådespelaren David Dencik (född 1974) har med all rätt haft stora internationella framgångar. I Sverige fick vi upp ögonen för honom när han spelade John Ausonius i tv-serien "Lasermannen".

De internationella framgångarna kom med filmer som "War House", "The girl with the dragon tatoo", och "Tinker taylor, soldier spy".

Efter det har vi sett David Dencik i filmer som "Hamilton - i nationens intresse", "A Royal affair", "Call Girl", "Hotell", "Fasanjägarna", "Gentlemen", "Snömannen", skurk i James Bond-filmen "No time to die", "Diorama" och "Tillsammans 99", samt i tv-serier som "The Borgias", "Gentlemen och gangsters", "Top of the lake", "Störst av allt", "Kastanjemannen", "Vuxna människor" och fångvaktare i "Huset".

Och visst var det David Dencik som spelade Michail Gorbachev i "Chernobyl".

När David Dencik 2019 guldbaggebelönades för sin roll som Thomas Quick tänkte jag: Det kommer mera! Och så tänker jag fortfarande. David Dencik är en fantastisk skådespelare!

Titta gärna på mina övriga nu pågående Tradera-auktioner och sortera dem efter kortast tid kvar så att du inte missar något annat av intresse.

Varenr. 632412837

Visninger 93

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Søn. 19 maj 14:30

DAVID DENCIKS AUTOGRAF PÅ FOTO! CHERNOBYL! KASTANJEMANNEN! HUSET! OCH BONDSKURK!

Udbudspris

|0 Bud

199 SEK

Auktionen blev afsluttet uden budgivning

MÅMJ

Göteborg, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

334 anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?