Beskrivelse

Oversat af

Handsignerat fotografi, 13,5x9 cm.

Trine Dyrholm (född 1972) är en av Danmarks mest firade och prisbelönta skådespelerskor, känd långt utanför sitt lands gränser. Hon fick som 14-åring ett hejdundrande genombrott som sångerska. Ja, det var Trine som sjöng "Danse i månesken" vid den danska melodifestivalen 1987. Hon kom trea, men låten ingår i Danmarks kulturkanon. I mina öron låter det lika stort som att få en asteroid uppkallad efter sig.

Filmdebuterade gjorde Trine Dyrholm som 18-åring när hon gestaltade Pauline i "Springflod", vilket gav henne Bodilpriset i huvudrollskategorin året därpå, det vill säga 1991. Efter det har vi sett henne i tv-serier som "Arvingarna" och filmer som "Festen", "I Kina käkar de hundar", "En såpa", "Daisy Diamond", "De osynlige", "Hämnden", "A royal affair", "Unga Astrid", "X & Y", "Hjärter Dam" och "Drottning Margareta".

Trine Dyrholm har överösts med Bodilpriser, främst i huvudrollskategorin. Och fler lär det bli, konstigt vore det väl annars?

Titta gärna på mina övriga nu pågående Tradera-auktioner och sortera dem efter kortast tid kvar så att du inte missar något annat av mer eller mindre historiskt intresse. ;O)

Varenr. 633879429

Visninger 42

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Søn. 2 juni 11:30

TRINE DYRHOLMS AUTOGRAF PÅ FRÄCKT DROTTNING MARGARETA-FOTO! MAJESTÄTISKT!

Udbudspris

|0 Bud

149 SEK

Auktionen blev afsluttet uden budgivning

MÅMJ

Göteborg, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

334 anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?