Beskrivelse

Oversat af

Om du vill ha denna karta med GLITTER, så kan du meddela oss, så skickar vi den, om vi har den kvar.
Prisjämförelse: Jag hittar inte kartan till salu i Tyskland, England eller USA, vilket torde betyda att den skulle kosta minst 200kr om den dök upp där. I Sverige hittar jag den bjudas ut för 175, och i Danmark, en halv karta för81kr.
En fin karta. Jag bad PZB på 1980-talet, när de fortfarande var igång, att färg-trycka på båda sidorna, vilket skulle varit fantastiskt. Men fick det okreativa svaret: Så gör vi inte, för så har vi aldrig gjort.
Ocirkulerad. Helformatet a&b = 32½x25cm. Paul Zoecke, PZB, sålde ut sitt bokmärkeslager cirka 1986. Bara 2 kartor omtrycktes på 1980-talet, så det mesta som cirkulerar är tryckt på 1970-talet. PZB var den sista kvalitetsfabriken för bokmärken i Världen, med djup prägling och noggrann stansning.
PZB övertog tryckning av EAS från EA Schwerdfeger 1976. EF har nytryckt många PZB/EAS-motiv, men inga i dubbelformatet.
PORTO: Levereras vikt,en gång, för 12kr. OM DU BEGÄR OVIKT; med pappskiva, KOSTAR DET 24kr + 3 kr för stöd-emballage. De flesta kartor hos samlare har varit vikta i de vitamitt- stegarna, utan att det märks.

Billigare samfrakt vid köp samma vecka, eller om du begär uppskov några dagar, för att du tänker bjuda på något annat vi lagt ut. Se Folkbilders övriga objekt. Pappersbonader både under: Vykort/Allmänt/Signerade & Antikt/Kuriosa .

Betala helst med Swish!

Varenr. 481625894

Visninger 782

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

PZB 3135 a&b: EAS: Fjärilar. GAMMAL STOR karta bokmärken. 1970-tal. 32x25cm

Pris

45 SEK

Folkbilder

Saltsjöbaden, Sverige

5.0

Folkbilder

Verificeret

Topsælger

1 020 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?