Beskrivelse

Oversat af

Samlarobjekt! Vintage Shell Garage - Ett Måste för Alla Samlare!

Dyk ner i en värld av nostalgi med denna autentiska Shell Garage leksak! En perfekt pärla som inte bara lockar samlare utan även de som har en kärlek för vintage leksaker.

?? Detaljerad Design - Upplev den detaljerade arkitekturen, från den ikoniska Shell-logotypen till de livfulla färgerna och intrikata detaljerna, vilket gör detta till ett mästerverk i miniatyr.

?? Autenticitet - Med originalmärkning och klassisk design är detta en tidlös skatt som tar dig tillbaka till en svunnen era.

?? Perfekt Skick - Bevarad i utmärkt skick, redo att bli kronjuvelen i din samling eller ett unikt konversationsstycke i ditt hem.

Skynda dig, missa inte chansen att äga detta sällsynta och eftertraktade objekt. Perfekt för samlare av vintage leksaker, bensinstationsmemorabilia eller någon som uppskattar klassisk design!



[Skick]

Observera: De varor som säljs här är begagnade och vintage. Det kan därför förekomma tecken på tidigare användning som repor, smuts eller försämring. Dessa är inte defekter, utan en del av varans historia och charm. Tack för att du förstår detta.

Varenr. 630405849

Visninger 39

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Samlarobjekt! Vintage Shell Garage

Pris

750 SEK

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

5.0

Porslinblomma

Virksomhed

95 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?