Beskrivelse

Oversat af

I Harry Potter och Fenixorden återvänder Harry till sitt femte år av studier på Hogwarts och upptäcker att stora delar av trollkarlssamfundet inte låtsas om tonåringarnas sammandrabbning med den ondskefulle Lord Voldemort, och föredrar att inte låtsas om att Voldemort har återvänt.

Trolldomsministern Cornelius Fudge fruktar att Hogwarts vördnadsvärde rektor, Albus Dumbledore, ljuger om Voldemorts återkomst för att underminera Fudges makt och ta över hans jobb. Därför utser han en ny lärare i försvar mot svartkonster som ska hålla ögonen på Dumbledore och Hogwarts elever. Men med professor Dolores Umbridges ministeriegodkända kurs i försvarsmagi blir de unga trollkarlarna och häxorna bedrövliga när det gäller att försvara sig mot de mörka krafter som hotar dem och hela trollkarlssamfundet.

Efter påstötningar från sina vänner, Hermione och Ron, tar Harry saken i egna händer. Harry och en grupp elever som kallar sig ”Dumledores Armé” träffas i hemlighet och Harry lär dem att försvara sig själva mot svartkonster, för att förbereda de modiga unga trollkarlarna och häxorna på den hemska strid som väntar.

I spelet Harry Potter och Fenixorden kan man spela olika karaktärer som till exempel Harry Potter, Dumbledore och Sirius Black samt använda trollspöet, utforska hela Hogwarts och uppleva ett av de mest spä

Varenr. 613871489

Visninger 173

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

HARRY POTTER OCH FENIXORDEN PC DVD-ROM LJUD,TEXT OCH MANUAL PÅ SVENSKA

Pris

90 SEK

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Virksomhed

Topsælger

20 858 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?