Beskrivelse

Oversat af

Leif och Daniel har blivit förtrollade av den onda häxan Surknapp så att de blivit små som två äppelskruttar.

Dessutom har häxan stängt in dem i sin trädgård, utan möjlighet att ta sig ut. Men som tur är bor en hel del märkliga djur i häxans trädgård och genom att hjälpa dem med deras bekymmer kan de goda gärningarna upphäva förtrollningen ... men det är inte det enklaste och Mora Träsk behöver hjälp.

"Mora Träsk och häxan Surknapps förbannelse" är ett lek och lär spel som på ett lekfullt och pedagogiskt sätt tar upp ämnen som; färg och form, begynnelsebokstäver, siffror, mönster samt kreativ problemlösning. Som exempel kan nämnas larven Knut som behöver hjälp att sortera sin enorma tvätthög, snigeln som glömt hur man stavar samt grodan Pedro som behöver hjälp att fixa rätt mängd ingredienser till sina tokiga pizzor. Dessutom finns den "elaka" spindeln i tekitteln som på ett ganska oväntat sätt behöver Mora Träsks hjälp.

Förutom underhållande pussel och ett spännande äventyr innehåller spelet även fyra av Mora Träsks mest kända låtar, fint inbakade i historien. Barnen får då ta en paus från spelandet och kliva upp och röra på sig när Leif och Daniel spelar.

  • Spelet har två olika svårighetsnivåer och innehåller två olika spelmoment; Äventyret eller Minispel.
  • Spelet är anpassat för barn i åldrarna 3-6

SE BILD

Varenr. 152298151

Visninger 3 237

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

MORA TRÄSK OCH HÄXAN SURKNAPPS FÖRBANNELSE PC CD-ROM (HELT PÅ SVENSKA)

Pris

175 SEK

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Virksomhed

Topsælger

20 820 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?