Beskrivelse

M|

Oversat af

Tunika, eller kort svart klänning med liten puffärm. Helknäppt och avskuren i höfthöjd, med en lätt volang nedanför. Volangkrås ned till avskärningen. Tyvärr så hittar jag ingen lapp med material eller storlek. Men när det gäller materialet så känns det som bomull. Det är strukturvävt randigt, och har tunna silvertrådar. Det är sedan några påsydda spetsband. Storleken uppskattar jag till S-M. Men se måtten och bedöm själv. Fabrikatet är Hot Holiday. Alla lappar och tags är borttagna, men den är oanvänd, så den är därmed i gott skick.

Vi har katt.
Längd ca 80cm.
Bredd, bröstmått ca 47cm x2.

Bredd stuss ca 48cm x2

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig. Vill du invänta lön eller så? Går självklart bra. Meddela bara så att jag vet.
Samfrakt. Givetvis samfraktar jag, men hör gärna av dig så att jag inte missar det.

Jag försöker kolla och beskriva så gott jag kan. Men om jag har missat något, eller om det är något annat problem, vänligen hör av dig så får vi försöka lösa saken.
******** Tack för att du tittade in! :) *******
Frakt. Kan ibland ta ett par dagar. Beroende på att jag kan vara bortrest via jobbet. Säg till om du har bråttom så försöker jag lösa det. Tar inget ansvar för ev slarv från fraktbolag med hantering vid frakt. Genom att buda har du godkänt fraktkostnad. Köpare utanför Sverige kan komma att få en högre fraktkostnad. Kan ev, efter överenskommelse avhämtas i Ullared.

Betalning. Funkar fint via Tradera, men om du vill göra en överföring så går det också bra. Hör bara av dig, så mailar jag uppgifter. Om du vill invänta lön eller dyl, så går det som sagt bra, meddela bara så att jag vet. Jag har ingen brådska om inte du har det, det är helt upp till dig.
Vinnarmail kommer via tradera.

Varenr. 631250913

Visninger 42

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Tors. 9 maj 15:42

Oanvänd tunika, kort klänning.

Udbudspris

|0 Bud

70 SEK

Auktionen blev afsluttet uden budgivning

MinnieF1Mouse

ULLARED, Sverige

5.0

MinnieF1Mouse

Verificeret

Topsælger

875 anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

1 dag

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?