Beskrivelse

Oversat af

Total höjd ca: 248cm (översta trappsteget 190cm) och bredd 54cm.

Skick
Det står på beskrivningen under varje annons om varan är oanvänd eller använd. Varan säljs enligt bilder och eventuell defektbeskrivning.

Betalning
Vi använder oss av Traderabetalning. Annonsen betalas inom 7 dagar och vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte betalas inom utsatt tid.

Leverans & samfrakt
Alla våra varor skickas med Traderafrakt inom Sverige och inom EU. Vi erbjuder samfrakt vid köp av flera varor.

Avhämtning
Avhämtning sker senast inom 7 dagar enligt överenskommelse. Betalning sker innan avhämtning via Traderabetalning. Vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte hämtas inom utsatt tid.

Retur
Vänligen kontakta oss via meddelandefunktionen på Tradera för att informera om en retur. Vi erbjuder återbetalning av varan om den returneras inom 14 dagar enligt distansavtalslagen (SFS 2005:59). Varan skall returneras i oförändrat skick och med komplett oförändrat originalemballage, originalemballage ses som en del av produkten. Vi förbehåller oss rätten att debitera kund eller neka retur om något skulle saknas, vara skadat eller om varan har använts. Köparen står själv för returkostnaden och äger varan och ansvaret för den fram tills att vi mottagit den hos oss.

Varenr. 631833458

Visninger 199

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Søn. 12 maj 14:29

Stege i aluminium - WIBE. Höjd till översta trappsteget: 190cm. 8 steg.

Slutpris

|

395 SEK

Auktionen er afsluttet

Tilland vandt auktionen

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?