Beskrivelse

Oversat af

När andra säsongen av Livvakterna börjar så har det gått fem månader sedan sist. Jasmina och Rasmus har blivit ett par samtidigt som Jonas är på väg att finna fotfästet igen efter sin skilsmässa från Rachel.

Under deras första år har Jasmina, Rasmus och Jonas
fått erfarenhet av jobbet som livvakt och är redo för nya utmaningar - och det får dom, i överflöd. Tillsammans med deras kollegor från PET sätter de sina liv på spel när dom plötsligt befinner sig mitt i ett bombattentat i Islamabad, försöker skydda ett ögonvittne till mord i Moskva, när dom skyddar en dansk politiker eller en kontroversiell nunna på besök i Köpenhamn, eller när dom drabbar samman med en internationellt eftersökt mördare och hans privata soldater.

Leon fortsätter att styra med hård och bestämd hand men våldsamma händelser får honom att komma på nya tankar angående sitt privatliv. Diana är tillbaka efter en långtidssjukskrivning medan Tönne har hittat ett nytt bra företag, som dock kan ge henne problem på längre sikt. Boaz har en allt viktigare roll i PET där han tar hand om personal, både professionellt och personligt.

Denna Dvd Box har Svensk Textning
SE BILD

Varenr. 489 088 804

Visninger 432

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

LIVVAKTERNA SÄSONG 2 (CECILIE STENSPIL,SÖREN VEJBY) 4-DISC DVD

Pris

122 SEK

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Virksomhed

Topsælger

21 150 anmeldelser

Læs anmeldelser