Beskrivelse

Oversat af

Rango The Video Game, är ett action/äventyrsspel inspirerat av den kommande animerade långfilmen Rango, där bland andra Johnny Depp gör rösten till en av karaktärerna.

Rango The Video Game, är ett action/äventyrsspel inspirerat av den kommande animerade långfilmen Rango, där bland andra Johnny Depp gör rösten till en av karaktärerna.

Rango The Video Game utspelar sig i den gamla västern-staden "Dirt", där spelarna röjer sig igenom en smutsig västernhåla, fylld av galna upptåg, märkliga karaktärer, och vilda revolverdueller.

  • Trophies & Achievements - Klara av nästan omöjliga uppgifter för att bli belönad med Trophies och Achievements, som finns överallt runt om i den lilla vilda västern-staden.
  • Rid på Roadrunners och ökenfladdermöss - Ta dig snabbt genom öknen på dessa okonventionella transportmedel medan du genomför extraordinära akrobatiska jakter.
  • Golden Bullet - Finslipa din sheriffs skjutskicklighet via unika golden bullet-sekvenser som garanterat kommer att imponera på alla dina beundrare i staden.
  • Vilda Västern-dueller - Ta dig an horder av fientliga gnagare och visa vem som är stadens boss i gamla goda revolverdueller där skjutjärnen glöder och sporrarna blänker.
  • Lär känna Dirtoanerna - I staden finns allt ifrån en grupp mariachi-fåglar som kommenterar det mesta, till ett gäng sjövilda kaniner. Stadens invånare ser garanterat till att det inte råder brist på varken tokigheter eller underhållning.
  • SE BILD

Varenr. 449940429

Visninger 532

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

RANGO - NINTENDO WII - KOMPLETT

Pris

92 SEK

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Virksomhed

Topsælger

20 837 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?