Beskrivelse

Oversat af

För första gången i CSI-spelserien, slå sig ihop med skådespelarna i CSI: Crime Scene Investigation, inte bara för att lösa några av de mest hemska brotten i Sin City, utan också för att slå ner en farlig drogkartell. Avslöja ledtrådar i 5 sammankopplade fall för att ställa en mäktig knarkbarne inför rätta i det mest strategiska och oförutsägbara CSI-spelet hittills!
  • Ta ner drottningen: Samarbeta med FBI-agenten Gene Huntby i 5 relaterade fall. För första gången någonsin engagerar handlingen dig från det första fallet till det sista.
  • Var beredd att arbeta med dina CSI-partners, inklusive den återvändande Sara Sidle, för att lösa mordfall och avslöja den dödliga konspirationen bakom brotten du utreder.
  • Samla bevis på brottsplatsen, intervjua en mängd olika vittnen och misstänkta, analysera bevisen med den senaste tekniken
  • Helt ny uppslukande upplevelse. CSI: Fatal Conspiracy är en helt ny uppslukande upplevelse tack vare spännande fall skrivna med CSI-programförfattare
  • En helt uppdaterad renderingsmotor som möjliggör mer realistiska ljuseffekter och förbättrat karaktärsskådespeleri och läppsynk med rösterna från huvudaktörerna från showen.
  • SE BILD

Varenr. 611210443

Visninger 188

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

CSI : CRIME SCENE INVESTIGATION FATAL CONSPIRACY - NINTENDO WII - KOMPLETT

Pris

145 SEK

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Virksomhed

Topsælger

20 837 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?