Beskrivelse

Oversat af

Välkommen till soliga Los Santos, en livlig stad där tre väldigt olika brottslingar riskerar allt i ett antal våghalsiga och farliga stötar som kan göra dem rika för livet.

Los Santos: en livlig storstad full av självhjälpsguruer, aspirerande stjärnor och kändisar på dekis som, trots att de en gång var westerngenrens stora affischnamn, nu får kämpa för att hålla sitt på det torra under den ekonomiska krisen.

Mitt i denna saliga röra finns tre väldigt olika brottslingar som gör vad de kan för att garantera sin egen lycka och framgång: Franklin, en före detta gatubrottsling som nu letar efter möjligheten som ska ge honom rejält med pengar; Michael, en kåkfarare vars tid i det fria är mindre glamorös än vad han hade hoppats på; och Trevor, en våldsam galning som lever för adrenalinkickarna han får från sina brott. Gänget börjar få slut på möjligheter och de väljer att riskera allt i ett antal våghalsiga och farliga stötar som kan göra dem rika för livet.

För att spela Grand Theft Auto V behövs en installation göras på din Xbox 360 eller Playstation 3. Installationen kräver minst 8 GB ledigt utrymme.

SE BILD

Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enl. lag om distansavtal utanför affärslokal när du handlar av oss.
Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom en vecka efter mottagen retur.
Vid köp av nya inplastade produkter så gäller ångerrätten endast vid obruten förpackning.

Varenr. 503542928

Visninger 354

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

GRAND THEFT AUTO V FIVE - PLAYSTATION 3

Pris

97 SEK

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Virksomhed

Topsælger

20 822 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?