Beskrivelse

Oversat af

Det handlar om renodlad tävling – från adrenalinkicken i starten till euforin vid den rutiga flaggan. Här hittar du enbart de allra bästa och kraftfullaste racerbilarna – nya och klassiska, för Formel 1 och driftracing – och spelarna får tävla om att inta de mest prestigefulla, officiella banorna och mästerskapen. Sedan går du vidare med att tävla i utmanande, stadsbaserade tävlingar och till sist i streetrace i stadsmiljö.

Loppen är fyllda av action och olyckor, så du möts av en strid ström av intensiva ögonblick: motorer som smäller, däck som sprängs, snäva omkörningar, motståndare som voltar och snurrar, krockar med andra bilar och med föremål längs banan.

Bli mästare och sätt ihop ditt eget team som tävlar på dramatiska racingplatser runt om i världen. I Europa får du testa din skicklighet på de mest berömda officiella banorna med legendariska märken som Aston Martin, Koenigsegg och Pagani.

Delta i gatulopp och kör högprestandafulla V8-bilar genom klassiska städer som San Francisco, Washington DC och Detroit. I Fjärran östern är det den japanska racingkulturen som sätter tonen. Nattliga tävlingar inom t.ex. driftracing för dig genom neonbelysta städer och ut på omgivande bergsvägar.

Varenr. 630432569

Visninger 25

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Lør. 27 apr. 12:55

Racedriver Grid

Pris

69 SEK
Annoncen er afsluttet

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

1 dag

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?