Beskrivelse

Oversat af

En stor och fantastiskt fin bonad i bästa jugend. Mäter 88,5 x 70 cm och i mycket fint begagnat skick. Det enda jag kan anmärka på är att det finns mörkare små runda fläckar där häftstift en gång har genomborrat tyget för upphängning. Du kan se närbild på en sådan fläck i sista fotot. På baksidan har det nog stått en namn och det har strukits över med en svart tuschpenna, men tuschen har INTE gått igenom linnetyget till framsidan. Den gröna kanten som omger bonaden är något ojämn ut åt sidorna.

Fint budskap:

”Bättre få vänner att lita på
än många som från en gå”

Jag har haft bonaden uppnålad på större vägpartier eftersom den täcker en rätt så stor yta.

OBS! Säljaren har katt, men hemmet är rökfritt!

Betalning emotses inom tre dagar efter avslutad auktion/köp. I annonsen och vinnarmejlet framgår gällande betalningsmetoder och jag tar inte emot banköverföringar på ”traditionellt sätt” eller privat swish utanför Traderas betalfunktion. Jag packar mycket väl och tar inte ansvar för
fraktbolagets hantering av paketet. Frakten står vinnaren/köparen för. Fraktpriserna är ingenting jag styr över. Fraktbolagen har sina bestämda begränsningar vad gäller mått samt vikt på försändelser. Jag lovar göra mitt bästa för att frakten skall bli så låg som möjligt.

Lycka till med budgivningen! :)

Varenr. 643 301 528

Visninger 118

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Lør. 7 sept. 16:11

Stor jugend-bonad i linne, ca 88x70 cm, fint begagnat skick

Pris

300 SEK
Annoncen er afsluttet

Arkeologen71

Dala-Husby, Sverige

5.0

Arkeologen71

Verificeret

Topsælger

649 anmeldelser