Beskrivelse

Oversat af

Dvs plug play bara sätt i enheter och kör allt fungerar som de ska

Täckning över HELA EUROPA,AFRIKA,MID EAST och INDIA Baserade på officiella sjökort och privata källor för att tillhandahålla sjömärken, lodade djup, djupkonturer, tidvatten och strömmar samt detaljerade hamnar och marinor Med funktionen skuggning för grunt vatten får du djupskuggning på en användardefinierad nivå som hjälp vid navigering Avancerad

sjökortsinformation Avancerad

sjökortsinformation Detaljerade sjökort hjälper båtförare att styra båten in och ut ur hamnen utan problem. Ger täckning av nautiska data runtom i världen och inkluderar kuster, hamnar, kanaler och navigerbara sjöar och floder.

microSD™-/SD™-kortkrav Se till att enheten är kompatibel med den här produkten innan du genomför köpet.

Visa begränsningar med vissa marina kartprodukter. För att visa och använda kartorna på det här kortet måste du ha en enhet med en microSD-/SD-kortplats. Kartor på ett microSD-/SD-kort kräver en enhet för att visas på en dator med BaseCamp™. BaseCamp™ eller HomePort™.

Kartuppdateringar till reducerat pris är inte tillgängliga för dessa kort. Om du vill uppdatera kartorna måste du köpa ett nytt kort som innehåller de senaste kartdata. microSD-/SD-kortpaketet innehåller ett microSD-kort och en SD-kortadapter.

Varenr. 633234305

Visninger 66

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Fre. 24 maj 22:02

Garmin Bluechart G3V 2023 HELA EUROPA AFRIKA MID EAST INDIAN

Udbudspris

|0 Bud

1 799 SEK

Slutter om

Dalilo63

Malmö, Sverige

4.9

Dalilo63

Verificeret

Topsælger

597 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

1 dag

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?