Beskrivelse

Oversat af

Detta är ett par Lundhags 500 som tillhört Wille, en av de första handlarna söderöver som specialiserade sig på utrustning för fjällen med sin butik Willes Sport. De har varit tillbaka på Lundhags ett flertal gånger då de har?/hade den gamla livstids garantin, sägs det. Jag har verkligen gjort otaliga försök att få dem att funka och har gått alltför mycket i dem mtp hur illa de sitter på mina fötter…., men de är ju så jämrans coola! Jag har jagat i dem till knickers och tycker det var knasigt snyggt! Men nu ger jag upp…. Jag har storlek 42 men ohälsosamt höga vrister och bred fot, men det är ”höjden” på foten som spökar. Då vet ni storleken så får ni räkna baklänges mtp strumpor osv efter era behov.
De är mycket väl omhändertagna och allt är som det skall, väl ingångna med lädersnöre och hela tjottaballongen! Dessa är för cityslickers med Carhartt hängselbrallor, jägaren, vandraren eller retronissen med paketcykel.

Från ett hundrikt hem

Varan skall vara betald inom två dagar efter vunnen auktion. Titta gärna i min profil och se efter om det finns något annat som intresserar Er. Om så är fallet så går det bra att höra av sig för ev samfrakt om Ni köper fler saker.
Lycka till med auktionen

Varenr. 631334604

Visninger 254

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Fre. 3 maj 16:20

Klassiska Lundhags 500, vintage, proviniens fjällen

Slutpris

|

451 SEK

Auktionen er afsluttet

HotRag vandt auktionen

wornincountry

Partille , Sverige

5.0

wornincountry

Verificeret

Topsælger

196 anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Mere fra samme mærke