Beskrivelse

Oversat af

007 Goldeneye till Nintendo 64, provspela i några timmar och det gick utan problem.

Ytligt skick enligt bilderna. Auktionen gäller bara själva spelet, tyvärr finns inga tillbehör kvar.

Betalning - Betalning önskas inom 3 arbetsdagar. Ifall du vill vänta på löning eller dylikt går det bra, skicka bara iväg ett meddelande vid köp så jag vet om det.

Frakt - Jag skickar inom 3 arbetsdagar efter inkommen betalning. Tänk på att höra av dig i god tid ifall paketet skall skickas till annan adress än den du angett på Tradera.

Avhämtning - Förutom i Älvängen kan avhämtning även ske vid Gamlestadstorget i Göteborg (kontorstider mån-fre). Möten på andra platser i Ale, Kungälv, eller Göteborg kan ibland vara möjliga.

Samfrakt - Ja! Självklart går det bra att samfrakta. Ifall du köper flera varor kommer jag att meddela dig totalvikt och fraktalternativ. Givetvis betalar du bara själva fraktkostnaden, inga extra kostnader för emballage eller dylikt.

Fraktskador, eller missnöjd med varan? Jag ser till att packa säkert och jag ger mitt bästa för att ge en så bra och tydlig varubeskrivning som möjligt. Trots detta kan det ibland bli fel, tveka inte på att höra av dig så hittar vi en lösning!

Varenr. 628299780

Visninger 104

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Lør. 6 apr. 20:26

007 GoldenEye till Nint3ndo 64, fungerande

Slutpris

|

110 SEK

Auktionen er afsluttet

Horneyhedgehog vandt auktionen

VinylSecondHand

Älvängen, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

528 anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?