Beskrivelse

Oversat af

Ge dig in i en hyperrealistisk krigsupplevelse med Ghost Recon Advanced Warfighter till Xbox 360. Denna begagnade titel tar spelaren med på en nervkittlande och taktisk resa genom de farliga gatorna i Mexiko där varje steg kan vara din sista.

I Ghost Recon Advanced Warfighter kliver spelaren in i rollen som kapten Scott Mitchell, ledaren för det elitspecialförbandet Ghost Recon, som kastas in i en akut situation där Mexikos regering hotas av en militärkupp och en potentiell konflikt med USA. Utforska den realistiska och detaljerade stadsdelen Ciudad Juárez, använd den senaste militärtekniken och samarbeta med ditt team för att lösa situationen och rädda dagen.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva spänningen och spänningen i Ghost Recon Advanced Warfighter till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av militära shooters eller bara letar efter en spännande och taktisk spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina realistiska miljöer, detaljerade vapen och avancerade taktiska manövrar tar Ghost Recon Advanced Warfighter till Xbox 360 spelaren på en resa genom den moderna krigföringens värld där varje beslut kan leda till framgång eller nederlag. Ge dig ut på uppdrag, planera dina strategier och kämpa för att säkra freden i Mexiko.

Oavsett om du är en samlare, en militärspelsentusiast eller bara en spelare som söker en autentisk och spännande spelupplevelse, kommer Ghost Recon Advanced Warfighter till Xbox 360 att tillföra den nödvändiga dosen av spänning och realism till din spelupplevelse. Ta kontroll över ditt Ghost Recon-team och gör dig redo att möta farorna i Ciudad Juárez med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Varenr. 629 684 503

Visninger 102

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Ghost Recon Advanced Warfighter (Begagnad)

Pris

49 SEK
Annoncen er afsluttet