Beskrivelse

Oversat af

Medal of Honor Tier 1 Edition är en actionfylld förstapersonsskjutare som tar spelaren med på en spännande och realistisk resa genom modern krigföring. Denna begagnade version till Xbox 360 ger spelare chansen att uppleva intensiva strider och taktiska uppdrag till ett överkomligt pris.

I Medal of Honor Tier 1 Edition kliver spelaren in i rollen som en av de bästa soldaterna i Tier 1-enheter, en elitstyrka som utför farliga uppdrag i fiendens territorium. Genom att använda sig av realistiskt vapenbeteende, avancerad taktik och samarbete med teamet måste spelaren utföra uppdrag som sträcker sig från infiltrering och sabotage till räddningsoperationer.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva den spännande och adrenalinfyllda krigsupplevelsen i Medal of Honor Tier 1 Edition till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av förstapersonsskjutare, militära spel eller bara letar efter en engagerande och realistisk spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, intensiva strider och autentiskt ljud tar Medal of Honor Tier 1 Edition spelaren på en resa genom en värld där varje beslut och varje skott kan avgöra överlevnaden. Ge dig ut på uppdrag, visa din skicklighet och gör dig redo att kämpa för äran med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Varenr. 630 030 492

Visninger 95

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Medal of Honor Tier 1 Edition (Begagnad)

Pris

49 SEK
Annoncen er afsluttet