Beskrivelse

Oversat af

Ny aldrig använd 8-i-1 Rengöringssats dator mobil hörlurar * Multifunktionell Rengöringsverktyg

Allt-i-ett: Detta multifunktionella elektronikrengöringskit innehåller allt du behöver för att rengöra dina elektroniska enheter: en mobiltelefonhållare, tangentbordsborste, rengöringsverktyg för hörlurar, skärmrengöringstork, sprayflaska och nyckeldragare.
Innovativ design: Den integrerade designen låter dig rengöra vanlig elektronik och använda den som ett telefonstativ när den inte används, vilket gör den till ett perfekt verktyg för att hjälpa dig med ditt arbete.
Mjuk borste: Den mjuka borsten sopar effektivt bort damm och smuts. Den levereras med en infällbar borste och ett förvaringskåpa för att skydda båda ändarna när den inte används.
Skärmrengöring: Mikrofiberdynan tar effektivt bort fingeravtryck och fläckar från skärmar och ytor. För djuprengöring, använd sprayflaskan som medföljer satsen.
Rengöring av hörlurar: Rengöringsverktyget för hörlurar är utformat för att rengöra öronvaxet i mellanrummet på dina hörlurar, och det kan också användas för att rengöra laddningsfodralet. Kompatibel med Airpods 1, 2, 3, Airpods Pro och alla Bluetooth-öronsnäckor.

Varenr. 630108733

Visninger 46

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Tirs. 14 maj 12:37

NY 8-i-1 Rengöringssats dator mobil hörlurar Multifunktionell Rengöringsverktyg

Pris

79 SEK

Barabar

Åryd, Sverige

5.0

Barabar

Virksomhed

94 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?