Beskrivelse

Oversat af

Tilføjet i varebeskrivelsen 3 maj 19:05

Har läst att man kan uppgradera denna till att kunna bränna i stål men då behövs en ny laser!

Modell DK-8-KZ. En enklare graverare som klarar att gravera på Trä, ben, skinn, papper mm. specifikationer kommer i länken under

https://www.amazon.se/DK-8-KZ-gravyrmaskin-automatisk-gravering-snideri/dp/B08LSCWNYP

Har legat och drällt i en låda men jag testade den idag (20240430) som synes men hittade bara program på Japanska. Det finns att ladda ned på Engelska någonstans men har inte haft tid att forska i det. Programmet i sig är väldigt simpelt. Sedan får man mixtra med fokus och brännarhastighet. Tog bara en bild från klippart för att testa men det blir givetvis ännu bättre om man gör egna bilder. Observera att denna maskin inte klarar att gravera i Stål eller liknande metaller! Denna manick är inte använd speciellt mycket utan har legat i förrådet sedan flytt. Inga garantier utan den säljs med lågt utgångspris i fungerande skick!

LÄS SPECIFIKATIONERNA !!! Om du är osäker så fråga!

OBS! PGA Postnords korkade måttangivelsere så måste jag välja detta fraktalternativ om jag skall kunna embalera det väl. Alternativet att hämta det här är givetvis att föredra men jag har kommit till insikt att inte alla bor i Västerbottens inland. Fraktpriset gäller inom Sverige!

Varenr. 632060666

Visninger 166

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Fre. 10 maj 14:27

NEJE Lasergraverare

Slutpris

|

380 SEK

Auktionen er afsluttet

quinn vandt auktionen

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?