Beskrivelse

Oversat af

T-shirt SAMLAROBJEKT! Officiell tillverkas inte längre. Nyskick ej använd.

The Dead Eye är det femte studioalbumet av det svenska thrash metal-bandet The Haunted. Bandet spelade in skivan mellan den 1 och 7 maj 2006 i Puk Studio och mellan den 8 och 31 maj 2006 i Antfarm Studio i Danmark. Albumet producerades av The Haunted tillsammans med Tue Madsen, som också mixade och mastrade bandets förra album Revolver. Det släpptes den 30 oktober 2006 internationellt och den 31 oktober i Nordamerika, av skivbolaget Century Media Records. Albumet läckte emellertid ut redan innan dess utgivning, och diskuterades på The Haunteds officiella forum, på vilket sångaren Peter Dolving reagerade upprört. Bandet spelade in musikvideor till låtarna "The Flood" och "The Drowning".

Recensenter reagerade på att albumet skiljer sig mycket från tidigare The Haunted-album, vilket Eduardo Rivadavia på Allmusic tror kan komma att skrämma bort vissa anhängare till bandet. Keith Bergman på Blabbermouth.net anser att The Dead Eye är mer organiskt än tidigare album och att fokus ligger på imponerande sångskrivande och intensivt spelande. Båda recensenter är överens om att den utveckling av sitt ljud som bandet genomfört på skivan är övervägande positiv. Jackie Smit på webbplatsen Chronicles of Chaos skriver att The Dead Eye visserligen är bra, men inte lika bra som Revolver. Greg Pratt, recensent för tidningen Exclaim!, välkomnar att bandet experimenterar mer på The Dead Eye än på tidigare album, men tycker att de tar experimenterandet för långt. Albumet låg på Sverigetopplistan i två veckor; som högst på fjortonde plats.

---------------------------------

Läs detta meddelande innan du gör ditt köp! Observera! Just nu har jag endast tid att packa och i början av Juni. Hinner ej svara på mail eller Tradera-meddelande när jag turnerar. Men lugn, jag mailar alltid kunder när det packas och är postat.Tack för att du handlar! CharliesMusic medlem sen 2007 på Tradera

Erbjudande Samfrakt: Just nu betalt ni för endast en frakt om ni köper mera varor!

Spårbart till ombud är försäkrat upptill 5000 kr via postnord.

---------------------------------

Storleks standard mått på bredden:
T-shirt XXL ca 65cm bred
T-shirt XL ca 60cm bred
T-shirt Large ca 55cm bred
T-shirt Medium ca 50cm bred
T-shirt Small ca 45 cm bred

Varenr. 631640590

Visninger 34

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

THE HAUNTED - Tour 2007 DEAD EYE. XL Officiell T-shirt Samlarobj. MELODISK DEATH

Pris

350 SEK

Charliesmusic

Tibro, Sverige

5.0

Virksomhed

Topsælger

3 787 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?