Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Terminatordräkter är det ultimata inom personlig rustningsteknologi, begåvad till de finaste veteranstyrkorna från Legiones Astartes. Squads klädda i Terminator-rustning blir förödande frontlinjeanfallsenheter, som kan stå emot den tyngsta fiendens eld och ge ett hänsynslöst hammarslag för att krossa deras fiender. Tartaros-pansar är kanske den mest avancerade formen av Terminator-dräkten som någonsin designats – erbjuder större hållbarhet och skydd än kraftpansar, samtidigt som det inte offras något av dess rörlighet.

Denna flerdelade plastsats bygger 10 Tartaros Terminators, som kan spelas upp i Warhammer: The Horus Heresy som en Legion Terminator Tartaros Squad med 10 modeller, eller två enheter med 5 modeller. Var och en av dessa Terminatorer är beväpnade med en Tigris-mönster combi-bolter och antingen en powernist, chainfist eller lightning claw – du kan också välja att byta ut combi-boltern mot ett par lightning-klor. Boxen innehåller också två volkite-laddare och två kraftsvärd, samt en mängd andra specialvapen - två vardera av tunga flammare, plasmablasters och reaper-autokanoner. Komponenter ingår för att bygga en Tartaros-sergeant för var och en av dina trupper, med speciella bålar, länddukar och pauller, såväl som alternativa huvuden och två granatselar.

Dessa modeller har inga Legion-markeringar, vilket gör att Warhammer-hobbyister kan måla dem i vilken färg de än väljer – dock innehåller lådan ett överföringsark med 339 valfria markeringar och ikonografi för Sons of Horus och Imperial Fists Legions. Detta set består av 204 plastkomponenter och levereras med 10x Citadel 40 mm runda baser och 1x Legiones Astartes Infantry Transfer Sheet. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.


Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 555054638

Visninger 1 190

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Legion Tartaros Terminator Squad Warhammer The Horus Heresy

Pris

619 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 971 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?