Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Swooping Hawks är det snabba luftburna stödet för krigsvärden Aeldari. De bär vingar gjorda av vibrerande fjäderplattor som innehåller små gravitiska lyftare, vilket gör att de kan sväva högt över slagfältet innan de sveper ner mot fiendens enheter, skjuter in i dem med lasblaster och granatpaket, innan de kopplas ur och hoppar tillbaka till himlen. Även om de kan vara lätt beväpnade och bepansrade, är de den perfekta enheten för att ta ut fiendens artilleri, jaga snabbt rörliga fordon och fästa flankerande enheter.

Denna box innehåller sex Aeldari Swooping Hawks. Dessa modeller är fint detaljerade hartsgjutna miniatyrer. De levereras som 20 separata komponenter och kommer med sex 25 mm runda baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering - vi rekommenderar att du använder Citadel Super Glue och Citadel Paints.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 584829671

Visninger 485

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Eldar Swooping Hawks Warhammer 40 000 5 miniatures

Pris

339 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 988 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?