Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Ork Meks lyckas alltid samla på sig en efterföljare med löften om stora explosioner, större vapen och närhet till högljudda motorer. När en Big Mek bygger en Stompa, följs de in i striden av ett gäng Ork-pojkar, i vetskap om att det kommer att locka till sig något av det tyngsta motståndet och de bästa striderna.

Denna Orks Battleforce låter dig bygga en hel armé i en låda. Leds av en Big Mek, tillgänglig för första gången i det här kitet, är lådan fylld med Ork Boyz, halvt tunga vapen och en Trukk att fastna i. Utöver allt det får du en Stompa, en massiv fallfärdig maskin som kan gå tå till tå med Imperial Knights, eller släppa lös mer dakka än du kan skaka en choppa på. Som startarmé är denna styrka välbalanserad med hastighet, massor av eldkraft och stödet från Stompa. För befintliga Orks-samlare kommer var och en av dessa enheter att ha en plats i din armé, och det kommer att spara pengar på att köpa dem en i taget.

Denna uppsättning innehåller följande flerdelade plastmodeller:
- 1x Big Mek
- 1x Stompa
- 1x Trukk
- 10x Ork Lotas (som även kan byggas som Burna Boyz)
- 10x Boyz

Alla modeller kommer med lämpliga baser och överföringsark. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

The Big Mek kommer att finnas tillgänglig separat vid ett senare tillfälle. De andra miniatyrerna i denna box finns tillgängliga separat.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 631440736

Visninger 893

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Orks Battleforce Stompa Boyz

Pris

1 560 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 970 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?