Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
De mest heroiska stridsbröderna i ett Space Marine-företag bildar ofta ett elitfölje, svurit att slåss tillsammans med sin kapten. Dessa specialister ger livsviktigt stöd som hedersvakter och medhjälpare – Company Champions försvarar sin Chapters ära med martial excellens, Ancients vaktar dess inspirerande banderoller och Company Veterans lägger ner eldhagel från relikbultvapen.

Detta flerdelade plastpaket bygger en rymdmarinkapten och fyra kompanishjältar som ska följa med honom in i striden. Du kan beväpna kaptenen med en mästargjord bolter, plasmapistol eller neo-volkitepistol i ena handen och en kraftnäve eller kraftsvärd i den andra. Hans följe inkluderar en företagsmästare beväpnad med ett tvåhändigt kraftsvärd, ett antikt med en utsmyckad banderoll och två kompanisveteraner som bär mästerligt tillverkade skjutvapen – den ena med ett bultgevär, den andra med en tung bultare.

Var och en av dessa krigare är draperade i dekorationer och utmärkelser som anstår deras elitstatus, och kan byggas med bara huvuden eller hjälmar.

Detta kit innehåller 90 plastkomponenter, 5x Citadel 40 mm runda baser och ett Space Marines Infantry Transfer Sheet. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 610544239

Visninger 969

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Space Marines Company Heroes Warhammer 40 000

Pris

429 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 942 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?