Beskrivelse

Oversat af

Ny pensel direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Tekniken som kallas torrborstning är ett fantastiskt sätt att lägga till detaljer till upphöjda områden i din miniatyr, och det bästa resultatet kommer från att använda en borste med raka, styva borst. Det är därför vi har designat våra M Dry-borstar för att ha en platt profil och precis rätt yta för att passa modeller av alla former och storlekar

Som en Citadel STC-borste har borsten tillverkats av de finaste 100 % syntetiska fibrerna som Games Workshop någonsin har producerat, vilket hjälper till att bibehålla den perfekta borstformen och förhindra att den krullas i spetsen. Denna borste har noggrant designats för att lägga till snabba höjdpunkter till modeller av alla storlekar. Det är en utmärkt följeslagare till vanliga Citadel-borstar, designade för att fungera perfekt med Citadel Color-färgserien.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 622041727

Visninger 76

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Dry M STC Brush Warhammer Citadel Brush Pensel

Pris

55 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 912 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?