Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
The Mirrored City of Shadespire är ett mardrömsplan av illusion och galenskap, en ständigt föränderlig labyrint av oändliga trappor, trånga gator och skyhöga valv. Vågar du gå in och göra anspråk på äran som väntar?

Detta startset är det perfekta sättet att komma in i Warhammer Underworlds. Med två kompletta krigsband, de fullständiga reglerna och alla tärningar, polletter och brädor som du behöver för att spela spelet, finns det inget bättre val för att börja dina äventyr i det ultimata konkurrenskraftiga miniatyrspelet.

De krigsbandsspecifika kortleckarna i detta startset är designade för användning i Rivals-spelformatet – ett format som använder färdiggjorda kortlekar som är klara för spel direkt ur lådan, så att samtidigt som du kan bestämma dig för att skapa dina egna kortlekar när de är bekväma med reglerna är detta inget krav för att komma igång.

Detta set innehåller:
– En 52-sidig regelbok
– Ett 52-sidigt Playthrough-häfte
– Det kompletta Farstriders krigsbandet – ett företag av Stormcast Eternals med tre push-fit miniatyrer, gjutna i blåfärgad plast för att säkerställa att de sticker ut även när de är omålade, plus fighter-kort och en komplett Rivals-lek med krigsbandsspecifika kort som låter dig släppa lös deras ädla strategier i strid.
– Det kompletta Sepulchral Guard-krigsbandet – ett gäng skelettkrigare som består av sju push-fit-modeller, gjutna i benfärgad plast, plus fighter-kort och en komplett Rivals-lek med krigsbandsspecifika kort som låter dig utnyttja deras kraft i strid.
– 2 dubbelsidiga, utfällbara spelplaner som kan användas för att montera dina slagfält
– Warhammer Underworlds tokens, inklusive mål, sårmarkörer, glory points och många fler
– 8 tärningar – 5 attacktärningar och 3 försvarstärningar, tillräckligt för de mest förödande slag och desperata försvar!

Miniatyrerna i det här boxade spelet levereras omonterade och omålade. Vi rekommenderar att du använder Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 622831481

Visninger 623

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Warhammer Underworlds Tvåspelar start set

Pris

429 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 927 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?