Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Skelettryttare och hästbågskyttar är det outtröttliga, klapprande kavalleriet från Nehekharas eviga legioner, uppvuxna i skrämmande antal från de förlorade tidernas gravgrop. Deras dödslösa hästar galopperar runt fiendens flanker utan behov av vila, medan skelettryttarna sänker tunga spjut eller lösa salvor av väsande pilar i perfekt unison. Det är verkligen en modig fiende som inte faller sönder under dessa orubbliga krigares framfart.

Detta flerdelade plastpaket bygger 16 skelettryttare, uppfostrade för att tjäna Tomb Kings of Khemri. Var och en av dessa odöda outriders är monterade på toppen av ett skelett och bär en hög Nehekharan-sköld tillsammans med ett kavallerispjut eller ett enhandsvapen – alternativt kan de byggas som Skeleton Horse Archers beväpnade med krigsbågar. Satsen innehåller två kommandosektioner, som var och en består av en musiker, en hästmästare och en fanbärare med ett urval av ikontoppar, så att du kan ställa upp dina Skeleton Horsemen eller Horse Archers som ett stort regemente eller två mindre enheter.

Detta kit innehåller en mängd olika vapen- och skölddesigner, skeletthuvuden, koger och armställningar, som alla är utbytbara – så att du kan se till att ditt livlösa kavalleri fortfarande har ett livligt utseende.

Detta kit innehåller 160 plastkomponenter och 16 x Citadel 25x50 mm rektangulära baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 626925731

Visninger 150

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Skeleton Horsemen Tomb Kings of khemri The Old World Warhammer Fantasy

Pris

409 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 986 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?