Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från The Army Painter

Denna miniatyrpenselsats har 3 penslar av akrylmodell, handgjorda av högkvalitativt Rotmarder-sabelhår. Designad med ett triangulärt handtag för maximal komfort och perfekt kontroll.

Innehåll: 3x borstar

Wargamer: Insane Detail
Den här extremt fina och spetsiga penseln är gjord av Rotmarder-sabel och är perfekt för att måla ultraprecisa höjdpunkter, ansiktstatueringar eller bara galna detaljer.

Wargamer: Regementet
Regiment-borsten är den mest mångsidiga penseln i vårt sortiment, perfekt för att snabbt måla stora grupper av trupper! Dess Rotmarder-sabelhår har en fin spets för mer detaljerat arbete.

Wargamer: Liten torrborste
Denna innovativa torrborste är inställd i en 43º vinkel - den perfekta vinkeln för att torrborsta små områden på modellerna som ringbrynja, ansiktshår eller ett vapen!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 586601798

Visninger 1 043

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Most Wanted Brush Set The Army Painter

Pris

215 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 986 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?