Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från The Army Painter
Realistisk spray med frost- och snöeffekter för användning på kostymer och rekvisita. Använd på nästan alla ytor inklusive glas, trä och metall. Frost- och snöeffektspray är en semipermanent, icke-gulnande snöspray. Torkar snabbt och fastnar vid kontakt.

Användningsinstruktioner:
-Sprayburken måste vara i rumstemperatur för att fungera, inte kall. Munstycket kanske inte fungerar om sprayburken är kall. För bästa resultat, förvara över natten i rumstemperatur före användning.
- Skaka sprayburken med kullagret skramlande före varje applicering av snöspray. Kullagret kommer inte att skramla om sprayburken är för kall och sprayburken kanske inte sprayar.
-För att rensa munstycket och förhindra blockering, efter varje applicering av snöspray håll sprayburken upp och ner och spraya den i en sekund (medan den är upp och ner).
-Om sprayburken inte sprutar kan det röda munstycket på toppen av sprayburken vara blockerat. För att rensa blockeringen, dra bort det röda munstycket från toppen av sprayburken och placera det i mycket varmt (bara kokt) vatten i några minuter. Placera inte hela sprayburken i mycket varmt vatten, bara det röda munstycket.
- Se till att ytorna är torra och fettfria.
- Maskera områden som inte ska sprayas.
-Snöspray kan fläcka/skada vissa ytor.
-För ett tunt, jämnt lager av snö, håll burken upprätt 30 cm (300 mm) från ytan och spraya över ytan i ett mjukt svep, håll munstycket helt nedtryckt (sprayen kommer ut ur munstycket mycket snabbt). För tjockare lager av snö applicera flera lager.
- För små snöhögar, håll sprayburken närmare ytan och applicera snöspray på små ytor åt gången med munstycket helt nedtryckt.
- Tryck försiktigt på munstycket för en lätt damning av frost/snö.
-För lappar, spraya genom ett hål i ett papper.
-Öva på att spraya på engångsartiklar innan den slutliga användningen.
-Testa före användning på dolda ytor/avskärningar för kompatibilitet och vidhäftning.
-För att göra snö permanent, applicera fixativ/lackspray mellan snöskikten samt över det sista skiktet.
-Ta bort snö från släta ytor som glas genom att skrapa bort överflödig snö och torka av med en torr trasa och vaxbaserat polish. Använd inte tvål och vatten. Snö som sprutas på ojämna ytor är svårare att få bort.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 616653663

Visninger 246

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Frost and snow effect spray från Dirty Down

Pris

259 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 956 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?