Beskrivelse

Oversat af

Veckotidningen Idun från 1943.

Omslaget: Ingrid Backlin.

Reportage: Idun har träffat Lars Madsén. Han är reporter i radio. Lars Madsén är på bild tillsammans med sina två äldsta barn. Han har en trevlig dialekt. Det beror på att han är från Vänersborg, skriver Idun.

Reportage: Margit Manstad är skådespelare. Idun publicerar flera bilder på henne och hyllar henne. Hon är en vamp, skriver tidningen.

Reportage: Idun har träffat Margareta Berghagen. Hon älskar skulpturer och nu förklarar hon varför. Bild på Margareta Berghagen i sitt vardagsrum.

Reportage: Ingegerd Stadener är på bild och hon skriver om hemtrevnad och samlevnad.

Reportage: Vera Siöcrona har arbetat som sjuksköterska för djur på Skansen. Nu intervjuas hon om hästar och vad man bör göra om en häst blir sjuk. På bild ser vi när Vera Siöcrona inspekterar en häst som har blivit skjuten i huvudet under Finska kriget. Vera Siöcrona hjälpte hästen att må bra igen!

Reportage: Varför vill så många skolor bara ha manliga lärare? Den frågan ställer Idun i ett reportage. Kvinnor har en naturlig fallenhet för läraryrket, tycker många. De flesta lärarinnor är ogifta och när de gifter sig måste de ställa sin plats till förfogande för en manlig lärare. Bör det vara så, undrar Idun.

Bildreportage: Idun har flanerat i Ulriksdal och tagit bilder på par. På bild: Siri Berman och Nils Berman. Direktör Tor Eliasson med fru. Kar De Mumma med Viola Enhörning. Mildrid Adolphson. Sonja Fuhrmann med William Werner. Katy Lindblom och Barbro Karlgård.

Bild: Ingrid Glimvik är på bild. Hon har gift sig!

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Varenr. 631179227

Visninger 73

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Idun 20 1943 Lars Madsén, Margareta Berghagen, Margit Manstad, Vera Siöcrona

Pris

139 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

388 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?