Beskrivelse

Oversat af

Bokbeskrivning
I landet Dhrall finns fyra riken som regeras/styrs av fyra gudasyskon. Men trots att de är odödliga är syskonens makt inte evig. Under viloperioder av några eoner ersätts de av fyra yngre gudar, och så fortsätter denna växelverkan i en ständig kretsgång.

Ett sådant skifte närmar sig nu, vilket Vlagh, härskaren i det karga Ödelandet i Dhralls mitt, har tänkt utnyttja för att ta makten i landet och sedan skaffa sig världsherravälde. Vlagh är ett väsen som både kan ombilda och reproducera sig själv, och har på så sätt skapat en armé av tjänare med dödsbringande egenskaper skrämmande varelser som är en blandning av människa, reptil och insekt.

Som tur är får syskonen reda på Vlaghs planer och inser att de är tvungna att samarbeta, vilket inte brukar vara så lätt. Den äldste brodern Dahlaine får i uppgift att väcka nästa generations gudar i förtid, medan de ännu är barn. Dessa barn kallas Drömmare och har stor makt eftersom de kan drömma om framtiden och påverka den.

Med list och övertalning lyckas gudarna till slut enas om ett försvar, och med hjälp av krigare utanför Dhralls gränser kan man bjuda den makthungrige Vlagh hårt motstånd. Men denne visar sig vara en mycket slug fiende och utgången verkar allt annat än given...

ISBN 9132329806
Titel Äldre gudar
Författare David Eddings - Leigh Eddings
Förlag B Wahlströms
Utgivningsår 2004
Omfång 300 sidor
Bandtyp Inbunden
Mått 160 x 230 mm Ryggbredd 26 mm
Vikt 554 g
Språk Svenska

Skick
Mycket fint begagnad skick, nära nyskick. Inga markeringar/initiale /namnteckningar. Från rök- och djurfritt hem.

Betalning
Betalningsanvisning kommer i Traderas automatiska vinnarmail (via tjänsten Traderabetalning). Förskottsbetalning inom 3 dagar vid vunnen auktion, därefter skickas varan så snart som möjligt. Behöver du mer tid? Kontakta mig.

Frakt
Frakt/porto betalas av köparen. Kostnaden bestäms av fraktbolagen, de billigaste alternativen används. DB Schenker/PostNord/DHL har ansvar för frakthanteringen och skall kontaktas om problem uppstår. Samfrakt vid flera vunna auktioner är möjlig, och dess kostnad ges på begäran. Jag återanvänder till största del fraktemballage och material för att skicka objekten. Om fraktbolagen har höjt sina fraktkostnader gäller fraktbolagens senaste pris, oavsett vad som uppges ovan i beskrivningen.

Frågor
Frågor besvaras främst kvällar och helgtid. Gäller frågan en auktion så var snäll och ställ frågan i god tid så att jag hinner svara innan auktionens slut.

For international customers
International shipping charges are calculated automatically to your designated delivery address. Please send a message for further inquiries or questions.

Varenr. 630391451

Visninger 35

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Tors. 16 maj 16:21

Äldre gudar, David Eddings - Leigh Eddings. Inbunden, 2004. Svenska.

Pris

50 SEK

Chamomile

Öjersjö, Sverige

5.0

Chamomile

Verificeret

Topsælger

243 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?