Beskrivelse

Oversat af

Svärdets makt av författaren George R. R. Martin
Bok 3 av 5 i serien Sagan om is och eld

Skick:
Bra begagnat skick, enligt bilder.

Information:
ISBN: 9789175030531
Format: Pocket
Språk: Svenska

Frakt:
Samfraktar gärna.
Använder Schenker för tyngre paket. Traderas automatiska samfrakt kan visa fel vid ihopräkning av fler auktioner, kontakta isåfall mig så korrigerar jag.

Baksidetext:
De sju konungarikena är en värld präglad av vild skönhet och mäktig magi. Men också av förräderi, girighet och ärelystnad, där ädlingar och ofrälse, hjältar och skurkar, fria och slavar kämpar för att överleva och finna sitt öde.

Nya allianser bildas och gamla upplöses. Joffrey är bortskämd och alldeles för ung härskare. Hans främste rival, lord Stannis, vanärades då han blev besgegrad. Robb Stark i Norden vinner allt större framgångar och Daenerys, draklordens dotter, samlar sina styrkor i östern.

Men bortom civilisationen, bakom muren i norr mot den eviga vintern, finns en armé av rövare. Tillsammans med en hord mytiska varelser, vålnader och gengångare, vandrar de nu över Frosttändernas gudsförgätna fjällvidder och vidare söderut.

HBO har skapat teveserien "Game of Thrones", baserat på Martins böcker, och den har blivit en stor succé världen över. I Sverige har första säsongen sänts på Canal Plus, och den kommer att visas på SVT under 2012.

Varenr. 551271153

Visninger 419

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Svärdets makt | George R. R. Martin | Sagan om is och eld | Pocket

Pris

79 SEK

fantasyhyllan-se

Göteborg, Sverige

5.0

fantasyhyllan-se

Virksomhed

Topsælger

638 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?