Beskrivelse

Oversat af

Vit stödbälte av märket Carriwell i nyskick. Storlek S, som motsvarar klädstorlek 36-38. I 50% polyester och 50% elastodien. Väger 126gr.

Har flera graviditetsrelaterade produkter, barnkläder och accessoarer till salu för att göra frakten mer prisvärd.

Produktbeskrivning Carriwell: "70% av alla gravida lider av ryggont, du behöver inte vara en av dem.Det justerbara stödbältet minskar trycket på bäckenet och avlastar ryggen. Det ger utmärkt stöd vid foglossningsbesvär och ryggont under graviditeten.Enkelt: Enkelt att ta på och justerbart för att sitta bra. Stöd: Det breda mjuka stödbältet lyfter försiktigt magen och minskar därmed trycket nedåt.Avlastning: Bältet avlastar nedre delen av ryggen och ger en uppåtlyftande känsla.Mjukt: Det breda elastiska och mjuka bältet är utformat så det inte skär in utan sitter bekvämt. Spänns åt med kardborre."

Skicka ett meddelande om du undrar över någonting!
----------
Välkommen till FernCircle. Nya varor varje dag!


Frakt
: Varan skickas i regel inom 2 arbetsdagar efter betalning. Packning sker omsorgsfullt i återvunna material. Samfrakt av flera köp sker om detta är möjligt.

Efter köpet
: Skulle du ha några frågor/funderingar kring köpet eller vara missnöjd med någonting, tveka inte att kontakta mig så försöker vi att lösa det tillsammans. Eftersom FernCircle är en Traderabutik, erbjuder jag 14 dagar öppet köp av varorna. Varorna ska dock vara i det skick du mottog dem, och returfrakten bekostas av köparen.

Varenr. 630728994

Visninger 57

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Man. 20 maj 12:19

Stödbälte Carriwell / Strl S / Foglossningsbesvär / Vit

Pris

89 SEK

FernCircle

Vega, Sverige

4.9

FernCircle

Virksomhed

Topsælger

1 978 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

1 dag

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?