Beskrivelse

Oversat af

Tilføjet i varebeskrivelsen 21 mar. 13:12

Önskar ni fler bilder på blommorna för att avgöra skicket så kan ni skicka ett meddelande. Figurinen är gammal, skör och "använd" under lång tid. Detta är dessutom inte vårat kunskapsområde.

En figurin "Grönland", Carl Martin-Mansen, Royal Copenhagen, Danmark, 1940-tal. Enligt bilder. Se bilder för skick. Visst blänk på bilderna. Ålders eller bruksrelaterat slitage och patina kan möjligen finnas. Höjd 10 cm. Vikt 130 gram. Packas väl med bubbelplast och kartong.

Nedan följer lite info som är bra att veta !

OBS !! Vi använder ENDAST Traderas betalningslösningar !! Samfraktar vid flerköp.
Varan packas väl. Om det blir skador på varan och emballage orsakade vid frakt så tar ni bild på det skadade paketet vid utlämning direkt när ni tar emot det hos ombud. Skador på varan orakade av frakt / fraktbolaget reklameras av köparen till fraktbolaget. Eventuella ekonomiska anspråk på skada görs även det av köparen till fraktbolaget. Vi ersätter inte varor som eventuellt slarvas bort av fraktbolag.

Är ni missnöjd med varan så kontakta oss så snart ni tagit emot varan så reder vi ut saken och hur vi går vidare i ärendet.
14 dagars lagstadgad returrätt inom sverige. Vid retur står ni som köpare för kostnaden för returfrakten som då packas på samma sätt och med samma förpackningsmaterial som ni tog emot varan. Paketet fotas och skickas sedan tillbaka snarast till oss med spårbar frakt på samma sätt som vi skickade den till er. Återbetalning av varan sker när varan kommit åter i samma skick.

Varenr. 627304573

Visninger 287

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Søn. 31 mar. 20:45

ROYAL COPENHAGEN "GRÖNLAND" FIGURIN, CARL MARTIN-MANSEN

Slutpris

|

1 173 SEK

Auktionen er afsluttet

svebor vandt auktionen

Prima_Gamla_Grejer

Eskilstuna, Sverige

5.0

Prima_Gamla_Grejer

Virksomhed

Topsælger

143 anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?