Beskrivelse

Oversat af

Mario & Sonic vid de olympiska vinterspelen tar spelare till Vancouver, Kanada, värdstad för de officiella olympiska vinterspelen 2010. Denna spelupplevelse inbjuder spelare i alla åldrar och alla färdigheter att möta i några av de mest intensiva vintertävlingarna. Skräddarsydda för de specifika systemkontrollerna kommer Nintendo DS- och Wii-spelare att njuta av helt unika upplevelser tack vare att varje plattform har sina egna specifika spelfunktioner och lägen. Spelare på alla nivåer kommer att njuta av de intuitiva kontrollerna i både Wii- och Nintendo DS-systemen, i både singel- och multiplayer-spellägen. Wii-spelet kommer att erbjuda en ännu rikare multiplayer-upplevelse som erbjuder co-op och konkurrenskraftigt spel där Nintendo DS ger ett intensivt konkurrenselement med hjälp av Nintendo DS trådlösa funktioner. Dessutom är en av de nya funktionerna som finns i Mario & Sonic vid de olympiska vinterspelen inkluderingen av Wii Balance Board™ som kan användas i vissa evenemang i Wii-versionen, vilket möjliggör en mer interaktiv och realistisk spelupplevelse .
  • Bli en känd olympisk mästare via ytterligare Wi-Fi-funktioner inklusive onlineranking.
  • Tävla i riktiga olympiska vinterevenemang, och överdrivna drömevenemang, när du upplever glansen av vinter-OS i Vancouver 2010 från var som helst i världen på DS eller DSi.
  • Välj från ett stort urval av karaktärer från både Mario- och Sonic-speluniversumet, inklusive Donkey Kong och Metal Sonic.
  • Intuitiva, lätta att plocka upp och spela kontroller med hjälp av penna, knappar och D-pad blir en andra natur när du går för guldet.
  • Starta ditt spel i enspelar- och flerspelarlägen, inklusive det uppdragsbaserade Adventure Tours-läget och trådlöst DS-spel med enkortsnedladdning som stöder upp till 4 spelare på ett spelkort.
SE BILD

Varenr. 625170805

Visninger 143

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

MARIO & SONIC AT THE OLYMPIC WINTER GAMES - NINTENDO DS - KOMPLETT

Pris

125 SEK

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Virksomhed

Topsælger

20 827 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?