Beskrivelse

Oversat af

Vinglas i stilren design. Särskilt lämpligt för röda viner som Cabernet Sauvignon, Nebbiolo och Syrah. Kupans avsmalnade form med sluten öppning balanserar på ett fint sätt nyanserna i vinet och förhöjer smaken. Rymmer 55cl.

Varumärke: Chef & Sommelier.

Storlek:

Volym: 55 cl

Höjd: 26 cm

Öppningens bredd 6,1cm

Kupans bredd 9,2 cm

Fotens bredd 8,1 cm

---------------------------------------------------------------

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Ångerrätten gäller endast oanvänd, otvättad vara i originalskick, inklusive instruktioner och originalförpackning. Vi återbetalar priset för varan men du står för tur och returfrakten och eventuell postförskottsavgift. Läs mer om dina rättigheter på Konsumentverket.se

Vänligen förpacka varan så att den är skyddad under transporten/frakten. Notera att du som kund är ansvarig för varan tills den är oss tillhanda. Vi rekommenderar därför att returer görs med rekommenderad post eller som postpaket. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.

Varenr. 630271364

Visninger 54

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Ons. 15 maj 12:37

6st Vinglas 55cl, Sublym, Chef & Sommelier

Pris

399 SEK

MundoTrading

Skarpnäck, Sverige

5.0

MundoTrading

Virksomhed

Topsælger

407 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?