Beskrivelse

Oversat af

Året runt från 1974.

Reportage: Utanför Askersund ligger Vera gruvfält. Det är en livsfarlig plats! Här finns hål i marken som kan vara 1 000 meter djupa. Här försvann en gång en bil ner i djupet. Här dumpas också giftiga ämnen i smyg! Flygbild över hålen. Lennart Mehle har bestämt sig för att kartlägga alla. Förhoppningsvis kan stängsel sättas upp för att rädda liv. Men det kostar 12 miljoner att sätta upp staket och skyltar.

Reportage: Finansminister Gunnar Sträng intervjuas om sitt liv. Bilder frånkarriären visas upp.

Reportage: Tidningen träffar Knut Wulff och hans hustru Barbro Wulff hemma i deras fantastiska villa i en lummig del av Malmö. Huset kallas för Wullfska villan. Knut Wulff har gjort sig en förmögenhet på skönhetsprodukter under varumärket Pierre Robert. Tre generationer Wulff finns samlade på bild. Dottern heter Agneta Wulff, gift Agneta Arhan samt hennes döttrar Yasemin och Karim. Vi får en rundvisning i villan.

Reportage: Siamesiska tvillingarna Clara Rodriguez och Alta Rodriguez i Dominikanska Republiken har överlevt! Tidningen kan nu visa bilder på de sammanväxta tvillingarna, före och efter operationen då de separerades.

Reportage: Året Runt har träffat Aina Olsson. Hon bor i Stockholm och arbetar heltid på försäkringsbolaget Trygg-Hansa i ett hus nära Nybroplan. Nu går hon en kurs som Studieförbundet Vuxenskolan anordnar som heter "Bli pensionär!". Tidningen hälsar på under ett kurstillfälle.

Reportage: Naturälskaren Sven Gillsäter skriver om noshörningar och afrodisiaka.

Reportage: Doktor Abdul Balá från Libanon intervjuas. "Jag kan bota cancer", säger han.

Samt: Relationer, mode, mat.

Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Varenr. 583328165

Visninger 536

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Året runt 49 1974 Askersund, Gunnar Sträng, Knut Wulff, Lennart Mehle

Pris

99 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

384 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?