Beskrivelse

Oversat af

Året runt från 1966.

Reportage: I en gammal träkoja utanför Moskosel bor Ebba Granström tillsammans med sonen Mikael Granström och schäfern Hess. Det är en fuktig skogskoja. De har ingen annanstans att ta vägen. Året Runt reser till Moskosel och träffar familjen. Ebba Granström kommer ursprungligen från Gunnarn i Västerbotten. Ebba Granström gråter när hon berättar hur eländigt de har det. Hon redogör för hela historien och orsaken till att familjen tvingas bo i en koja i skogen i stället för i den fina träkåk i Moskosels centrum som de bodde i förut. Hon vädjar till kommunpamparna i Arvidsjaur. Gör något! Äldste sonen Anders Granström är utflugen. Mikael Granström går i klass 5 på byskolan i Moskosel.

Reportage: Reinhard Lach heter en läkare från Österrike. Nu jobbar han i Sverige. Han bor i Årsta och svensk medborgare. Han har blivit tillfångatagen av ryssar. Nu känner han sig dåligt behandlad. Han vet att han kommer att bli av med jobbet i Sverige, men han vågar tala ut ändå.

Reportage: TV-profilen Lars-Gunnar Björklund är ursprungligen från Stockholm. Nu har han bosatt sig i Göteborg. Nu berättar han hur det är att försöka bli accepterad som stockholmare i Göteborg. Till slut fann Lars-Gunnar Björklund nyckeln: Han måste skämta. Göteborgare älskar skämt och Lars-Gunnar Björklund är bra på att skämta! Reporter skriver att den unge Lars-Gunnar Björklund har utseendet för sig. Figuren är gemytligt rund. Han är en busgosse!

Samt: Relationer, mode, mat.

Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Varenr. 583329167

Visninger 341

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Året runt 42 1966 Moskosel, Lars-Gunnar Björklund, Reinhard Lach

Pris

99 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

385 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?