Beskrivelse

Oversat af

Tidningen Femina från 1956.

Reportage: Stiftelsen Hem för Ungdom har skapat ett ungdomshotell i Hägersten. Femina har varit där. På bild ser vi ungdomarna Stig Carlsson och Gunborg Persson. Båda kommer från Falun och de bor på hotellet som ligger vid Nyårsvägen på Hägerstensåsen. På bilderna ser vi även andra som bor på ungdomshotellet: Ulla-Britt Bithell, Astrid Åberg, Hildegard Johansson, Sonja Lindström, Ingegerd Persson, Evy Eriksson, Brage Bergström, Fred Söderling.

Reportage: Femina har träffat Annika Törnquist. Hon är chef över två restauranger, Godhtem och Prinsen. Det var ingen mindre än Anders Sandrew som utsåg henne till restaurangchef. Tidningen skriver att hon har tagit in "svartögda" utlänningar i köken, för att kunna servera Medelhavsmat. Nu ger Annika Törnquist sina bästa recepttips.

Reportage: Ivar Nyvall kommer från Hedås norr om Karlstad i Värmland. Han beskrivs som en udda man i tidningen. Vi ser honom på bild. Han tycker om att spela dragspel.

Reportage: Radioapparaten har en given plats i svenskarnas hem. Men hur ska man egentligen möblera vardagsrummet för att radion ska komma till sin rätt? Femina visar med bilder hur man ska möblera för att ge en bra plats för sin radio. Man skriver också om televisionsapparaten som snart kommer att lanseras på bred front i Sverige. Hur ska man göra när man plötsligt får in en tv-apparat i sitt hem?

Reportage: Tidningen har varit hemma hos arkitekt Gunnar Henriksson i hans moderna hem i Vällingby. På bilderna ser vi hur han har inrett det.

Reportage: Femina har besökt Reykjavik på Island. Så är vardagen i Islands huvudstad.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Varenr. 621931299

Visninger 169

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Femina 41 1956 Ulla-Britt Bithell, Brage Bergström, Ivar Nyvall, Reykjavik

Pris

119 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

388 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?