Beskrivelse

Oversat af

Vår djurplansch är ett konstverk från Alfred Edmund Brehm, Brehms Tierleben. Den litografi från 1890-talet som tar dig tillbaka i tiden och ger dig en chans att se den historia den bär.

Detta antika djurtryck levereras med ett eller flera djur, som visar en gammal släktlinje som har gått vidare till nya generationer. Dess enkla men slående affisch hävdar självförtroende medan den visar rå skönhet.

Den ursprungliga djurkonsten, som är en riktig behandling för djurälskare, kommer att älskas och omhuldas i många år framöver. Att hänga på ett kontor eller lounge ger en subtil men underbar effekt, en som är svår att se bort från. Att fängsla dig med rå skönhet och charm är detta konsttryck en underbar investering.

Storlek: 25 x 17 cm
Datum: 1890s
Plats: Tyskland
Graver/konstnär/författare: Alfred Edmund Brehm
Teknik: Kromolitograf

Alfred Edmund Brehm (2 februari 1829 - 11 november 1884) var en tysk zoolog, författare, chef för zoologiska trädgårdar och son till Christian Ludwig Brehm, en berömd pastor och ornitolog.
Genom boktiteln Brehms Tierleben, som han författade tillsammans med Eduard Pechuël-Loesche, Wilhelm Haacke och Richard Schmidtlein, blev hans namn ett hushållsord för populär zoologisk litteratur.

-Skickas spårbart inom 1-2 arbetsdagar efter genomförd betalning
-Planscherna går att samfrakta
-Vid retur står köparen för retur

Varenr. 502226734

Visninger 664

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Zoologisk Plansch - Vilda Djur - Djurens Liv - Lagra - Brehm

Pris

199 SEK

dahlströmsfineart

Bromma, Sverige

4.9

dahlströmsfineart

Virksomhed

Topsælger

458 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?