Beskrivelse

Oversat af

Stor handsignerad bild, 20x25 cm.

Gerald Rudolph Ford (1913-2006) var USA:s vicepresident 1973-74 och president 1974-77. Hans pappa var alkoholist och föräldrarna gick skilda vägar två veckor efter att Gerald föddes. Mannen som modern gifte om sig med var av allt att döma en mycket bra karl. Gerald Rudolph Ford som ursprungligen hette Leslie Lynch King Jr hedrade sin bonuspappa genom att ta hans namn.

I motsats till många andra politiker betraktades Gerald Ford som genomärlig. Det är kanske förklaringen till att han inte blev så långvarig i Vita huset. Faktum är att Gerald R. Ford är den ende amerikanske presidenten som aldrig blivit vald till vicepresident eller president direkt av folket.

Gerald Fords efterträdare, Jimmy Carter, tackade i sitt installationstal Gerald Ford för att han hade bidragit till stabilitet och en nödvändig läkningsprocess efter Richard Nixon och den då så omskakande Watergate-skandalen.

Det har sannerligen runnit mycket vatten under broarna sedan dess.

Titta gärna på mina övriga nu pågående Tradera-auktioner och sortera dem efter kortast tid kvar så att du inte missar något annat av intresse.

Varenr. 633712767

Visninger 25

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Søn. 2 juni 13:56

GERALD FORDS HANDSKRIVNA AUTOGRAF PÅ STOR BILD AV GOD KVALITET! USA:S PRESIDENT!

Udbudspris

|0 Bud

699 SEK

Slutter om

MÅMJ

Göteborg, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

334 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?