Beskrivelse

Oversat af

Kina slott – De kungliga slotten - praktverk om slottet vid Drottningholm, av Göran Alm

I boken Kina slott ges en utförlig presentation av det kinesiska lustslottet på Drottningholm dess byggnadshistoria, inredningar, samlingar och trädgård. Nya perspektiv på Kina slotts tillkomst- och restaureringshistoria, anläggningens funktion, hovlivet och intresset för kineserier under 1700-talet presenteras av några av våra främsta experter.

Den vackra volymen illustreras med nytagna fotografier av Max Plunger och rikligt med ritningar, kartor och historiska framställningar. Utgivare är Byggförlaget i samarbete med Kungl. Hovstaterna och Statens fastighetsverk. Bokverket De Kungliga Slotten är en bred skildring av slottsanläggningarna och den svenska kungamakten under fyrahundra år, men även av slotten i vår egen tid, som en del av det nationella kulturarvet.

De Kungliga Slotten är ett bokverk i femton band som utges av Byggförlaget i samarbete med Kungl. Hovstaterna och Statens fastighetsverk. Obs! Första bandet handlar om Kina slott. Banden om Haga och Rosendals slott finner du i mina följande auktioner...

Den inbundna boken (linneklotband) med förlagets dekorerade skyddsomslag är helt ny och i nyskick. Boken är mycket rikligt illustrerad med fotografier och reproduktioner i färg och svartvitt.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 310/235 mm
Ryggbredd ca 35 mm
Vikt ca 2295 gram
Sidantal 381
Författare Göran Alm
Fotograf Max Plunger
Förlag Byggförlaget Kultur
Utgivningsår 2002
Språk svenska
ISBN 91-7988-231-5

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 78 kr. Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Varenr. 640 751 178

Visninger 49

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Ons. 14 aug. 16:12

Kina slott – De kungliga slotten - praktverk om slottet vid Drottningholm

Udbudspris

|0 Bud

250 SEK

Auktionen blev afsluttet uden budgivning

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

3 056 anmeldelser