Om os

Hver uge bliver Tradera besøgt over 6 millioner gange, og hvert tredje sekund skifter noget hænder. 1000 ting i timen. I over tyve år har Tradera arbejdet med cirkulært forbrug. Men måske har det aldrig været mere aktuelt end i dag. I en tid, hvor nye ting og tøj er både billigere og lettere tilgængeligt, er vores rolle i at stå for mere bæredygtig shopping vigtigere end nogensinde før. Det koster ikke noget at prøve Tradera, du betaler kun når du har fået noget solgt!

 

Så nemt er det at sælge på Tradera

Opret din annonce

Skriv en sælgende overskrift, hvor du inkluderer f.eks. mærke, farve og størrelse. I beskrivelsen kan du nævne alt det, som du finder relevant. Tag gerne billeder fra forskellige vinkler mod en ensfarvet baggrund. Det er værd at have in mente, at annoncens primære billede vil blive vist kvadratisk.

 

 

Vælg annonceformat

Du kan sælge din vare via auktion eller til en fast pris. Ved fast pris fungerer det helt som en normal annonce. Ved an auktion bestemmer du, hvilken startpris auktionen skal have. Den højestbydende kan købe varen, når auktionen er ovre – spændende!

 

Smart betaling

Vi har samlet de mest populære betalingsmuligheder i vores Traderabetaling for at gøre det nemmere for både køber og sælger. Kunden vælger den betalingsmetode, der passer bedst, og pengene modtager du efterfølgende på din bankkonto. For dig som sælger er der ingen transaktionsomkostninger.

Enkel forsendelse

Vælg den forsendelsesmulighed, der passer til varen ud fra vægt, størrelse og forsikring. Vi tilbyder et bredt udvalg af enkle forsendelsesmuligheder med rabat til dig, der sælger her på Tradera. Du kan selvfølgelig også tilbyde afhentning.

Giv en anmeldelse

Du kan give en anmeldelse, når varen er blevet betalt og afsendt. Dette bidrager til, at alle kan føle sig trygge ved at handle på Tradera. Det er også en hjælp for kunderne, der finder ud af, om de kan gøre noget bedre, næste gang de køber en vare.