Over ons

Elke week wordt Tradera meer dan 6 miljoen keer bezocht en elke drie seconden wisselen items van eigenaar. Tradera werkt al meer dan twintig jaar met circulair winkelen en het is nog nooit zo relevant geweest als nu. In een tijd waarin nieuwe dingen en kleding steeds goedkoper en gemakkelijker verkrijgbaar worden, is het belangrijker dan ooit dat wij ons inzetten voor beter en duurzamer winkelen. Het kost niets om Tradera uit te proberen, als verkoper betaal je geen verkoopkosten.

Hoe verkopen bij Tradera - 5 eenvoudige stappen

Maak je artikel aan

Schrijf een verkooptitel waarin je bijvoorbeeld merk, kleur en maat vermeldt. In de beschrijving kan je alles toevoegen waarvan jij denkt dat het relevant is. Maak gerust foto's vanuit verschillende hoeken en tegen een effen achtergrond. Misschien handig om te weten: de hoofdfoto van je advertentie zal als vierkant geplaatst worden.

 

 

Selecteer item formaat

Je kunt je object verkopen via een veiling of tegen een vaste prijs. Als je tegen een vaste prijs verkoopt, werkt het net als een gewone advertentie. Bij een veiling bepaal je zelf de vanaf prijs. Degene met het hoogste bod wint de veiling, spannend!

 

Slimme betaling

Om het voor kopers en verkopers zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we populaire betaalmethode verzameld in onze Tradera betalingsopties. De koper kiest een betaalmethode en het geld verschijnt dan op je bankrekening. Voor jou als verkoper komen er geen transactiekosten bij.

Flexibele verzending

Kies de verzendoptie die past bij het product op basis van gewicht, maat en verzekering. We bieden veel flexibele verzendoplossingen met korting aan, voor iedereen die hier op Tradera verkoopt. Je kan natuurlijk ook aanbieden dat een artikel opgehaald kan worden.

Laat je beoordeling achter

Zodra het artikel betaald is en je het hebt verzonden kan je een beoordeling achterlaten. Dit helpt iedereen om zich veilig te voelen bij het handelen op Tradera. Het helpt kopers ook te weten of ze iets beter kunnen doen de volgende keer dat ze een artikel kopen.