Beschrijving

Vertaald door

Street Fighter 6

Gör gatorna osäkra med nya sätt att spela och slåss i nästa utveckling av Capcoms legendariska fightingserie. Street Fighter 6 är nästa utveckling av Street Fighter-serien och bjuder på nya innovativa spelupplägg och bättre grafik än någonsin tidigare. Spelet drivs av Capcoms motor RE ENGINE och har tre distinkta spellägen: Fighting Ground, World Tour och Battle Hub. Vägen mot att bli världskrigare börjar här.

Det här är din chans. Det här är din kamp.

Slåss som ingen annan

Street Fighter 6 har ett noga utvecklat fightingsystem med tre kontrolltyper – modern, dynamisk och klassisk – så att du kommer in i spelet direkt oavsett erfarenhet. Detta, i kombination med Drive-systemet som öppnar för flera olika möjligheter med en enda Drive Gauge, gör det lättare än någonsin att komma in i spelet.

Utforska stadens gator i World Tour

Upptäck vad styrka innebär i det berättelsedrivna enspelarläget World Tour. Utforska Metro City och världen utanför med din avatar. Träffa mästare som lär dig sin kampstil och sina tekniker.

Hitta motståndare i Battle Hub

Battle Hub-läget är en viktig del av Street Fighter 6, där spelare samlas, umgås och blir starkare tillsammans. Använd avataren du skapar i World Tour för att kolla in arkadkabinetten i Battle Hub och spela mot andra spelare, eller besök Game Center för att spela några av Capcoms klassiska arkadspel.

Item nr. 616491056

Aantal keer bekeken 253

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Street Fighter 6 - Helt nytt till PS5 | Playstation 5!

Prijs

SEK 698

Gamehallen

Helsingborg, Zweden

5.0

Gamehallen

Bedrijf

Top verkoper

9 324 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?