Beschrijving

Vertaald door

Rodgersia (Rodgersia Aesculifolia)
En massiv bredväxande flerårig växt som blir upp till 120 cm hög. Den kommer från blöta skogar och bäckbankar i Kina. Även om blommorna är attraktiva så är de stora, skrynkliga, mörkgröna, bronsfärgade basalbladen ofta den främsta anledningen till att man vill odla denna växt. Varje blad har allmänt sju flygblad. Från juni till augusti blommar krämvita blommor i stora, astilbeliknande vippor (upp till 30 cm långa) på toppen av stjälkarna, som reser sig högt över bladet. Blommorna är doftande. Denna art är lättodlad och helt frostbeständig i större delen av landet
Sås inomhus. Fröerna blandas med sand och fördelas jämnt på den fuktade jordytan. Täcks ej. När groning sker placeras sådden svalare. Kan även höstsås utomhus i krukor eller på friland avsett för uppdrivning. .

Alla fröer packas i zip påsar som också innehåller bild och såbeskrivning på respektive växt.
Besök gärna mina övriga auktioner/butik. Jag sampackar alltid och har EN fraktavgift oavsett hur många fröpåsar du köper. Du får dessutom en extra fröpåse i bonus om du köper 5 st. och två om du köper 10 st. osv som går i samma tema som dina köp.

Item nr. 610147389

Aantal keer bekeken 1 567

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Rodgersia, flerårig, höjd 120 cm, blomster juni-augusti, ca 50 frön

Prijs

SEK 25

Stenros

Flen, Zweden

5.0

Stenros

Geverifieerd

Top verkoper

3 714 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?